Ново

Попе бе, што стори?

Попов очигледно е дека ја утнал професијата. Наместо поп требал да биде играорец, затоа што вакво играње оро не може секој да го прави. Него тешко тие што се фатиле до него.

*Извор: кумановскимуабети

Ептен популар