Ново

Кога злобните коментари од социјалните мрежи ќе се кажат во јавност

Факт е дека луѓето на социјалните мрежи знаат да бидат ептен злобни и сурови во своите коментари. Но што ќе се случи кога тие коментари ќе ги слушнеш во реалноста. Погледнете како реагираат луѓето.

Како изгледа да се возиш во бизнис класа на Катар Авиотранспорт

Има причина зошто картите за бизнис класа во авион се поскапи, има подобра услуга, кога сакаш си нарачуваш што и да сакаш за јадење, а и стјуардесите ти се нонстоп на располагање. Па за таа цена и би требало, додуша. Еве како изгледа еден лет од Њујорк до Катар.

Ептен популар