Фчерашни дознава каков е коефициентот за локалните избори

Во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ дознаваме каков е коефициентот за локалните избори на 15 октомври. Кој е сигурно добитен, а кој треба да го играте нерешено. Како да стане Скопје позелено и кој може тоа да го направи. И најбитно, која мрежа е побитна за граѓаните на Македонија, канализациската или интернет мрежата?

Уживајте во епизодата.

Ептен популар