Фчерашни дознава каков е коефициентот за локалните избори

Во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ дознаваме каков е коефициентот за локалните избори на 15 октомври. Кој е сигурно добитен, а кој треба да го играте нерешено. Како да стане Скопје позелено и кој може тоа да го направи. И најбитно, која мрежа е побитна за граѓаните на Македонија, канализациската или интернет мрежата?

Уживајте во епизодата.

Фчерашни истражуваат: Кој е најголемиот проблем на Македонците?

Во недела од 20 часот на телевизија „Телма“, новите „Фчерашни новости“ ви носат:

- Фчерашни истражуваат: Кој е најголемиот проблем на Македонците?

- Скандал: Запалено возилото на претседателот на позната месна заедница

- Фчерашни анализа: Какви коефициенти имаат партиите на престојните локални избори

Не заборавајте, третата сезона на пародичните вести, има нов термин во недела. Вклучете е на „Телма“ од 20 часот и останете на чекор зад сите.