Ново

Фчерашни Новости дознаваат како помина референдумот за мигранти во Македонија

Третата сезона на долгоочекуваната и често побарувана хумористична емисија „Фчерашни Новости“ започна. Во првата епизода „Фчерашни“ ексклузивно направи интервју со еден мигрант и што тој мисли за референдумот за мигранти. За првпат имаме соочување на политички опоненти од двете најголеми партии во Македонија, погледнете што изјавија тие на дуелот пред самите избори. „Фчерашни“ излезе и на терен за да провери како течат кампањите на политичките партии. Воедно успеа да покрие и една трогателна сторија за еден македонски твитерџија.

Со нови водители и надополнета екипа, третата сезона ја прогласуваме за започната. Уживајте во првата епизода.