Русите најдоа начин како да искомбинираат борење и бокс

Руски турнир во борење. И тој што губи има право да се лути. Тренерот на противникот кој очигледно губеше првин проба со топка да го погоди едниот борач, за потоа да му се нафрли со боксови. Руска работа.

Ептен популар