Ново

Што мислат Британците за Скопје и како се снаоѓаат?

Џејсон Билам е Британец кој решил да го посети Скопје и снимил видео за тоа колку пари се потребни за да помине странец еден ден во Скопје. Нашол хостел со појадок за евтини пари, го посетил Водно и милениумскиот крст и јадел во убав ресторан. Кога ќе видиш колку пари потрошил за еден ден, испаѓа дека Британците многу малку јадат кога ќе седнат во ресторан.