Ново

Му се згрчил мускулот на ногата и не сакал да се пушти

Тип после тренинг решил да одмори, но му се десило нешто што ама никој не би сакал да му се деси, му се згрчил мускулот. И ако обично згрчувањето поминува со едно растегање, кај типов никако не сакал да попушти, па тргнал накај доктор. Болката може дури и преку видео да се осети.

94 годишен дедо направил базен затоа што бил осамен

94 годишниот пензиониран судија се чуствувал многу осамено после смртта на неговата сопруга, па решил да направи нешто во врска со тоа. Во дворот направил базен поради кој се собираат сите дечиња од маалото. Сега дедото не е веќе осамен, а и дечињата имаат место за забава.