Ново

94 годишен дедо направил базен затоа што бил осамен

94 годишниот пензиониран судија се чуствувал многу осамено после смртта на неговата сопруга, па решил да направи нешто во врска со тоа. Во дворот направил базен поради кој се собираат сите дечиња од маалото. Сега дедото не е веќе осамен, а и дечињата имаат место за забава.

Бени и Нон Стоп советуваат „Немој да се курчиш“

Нашиот најпознат рок бенд, Бени и Нон Стоп, снимија нова нумера која ја зачинија со одличен видео материјал. Песната се вика „Немој да се курчиш“. Инаку ова е првиот спот кој е целосно снимен само со мобилен телефон под диригенската палка на Чедо Поповски. Уживајте и немој да се „курчите“. :)