Ново

Бени и Нон Стоп советуваат „Немој да се курчиш“

Нашиот најпознат рок бенд, Бени и Нон Стоп, снимија нова нумера која ја зачинија со одличен видео материјал. Песната се вика „Немој да се курчиш“. Инаку ова е првиот спот кој е целосно снимен само со мобилен телефон под диригенската палка на Чедо Поповски. Уживајте и немој да се „курчите“. :)

Срцепарателната приказна на девојката без вагина

На 18 роденден Кајли дознава дека е родена со посебна телесна дисфункција, нема вагинален отвор, нема матка и цервикс. Кајли цел живот се бори да ја прифати својата состојба и решава да прифати пластична операција со цел да и направат вагинален отвор и да може да има живот еднаков како и секоја млада девојка.