Чекај да се поздравам со женскава

Секогаш кога ќе претераш со чаталењето знаеш дека тоа нема да заврши добро. Момаков се правеше фраер на хидро џет и сакаше да и се пушти на една цура. И да погодувате, нешто тргна наопаку.