12 годишната Дарси пак ги воодушеви судиите на „Америка има талент“

Дарси има несекојдневна дарба на вентрилоквист односно може да имитира звуци со затворена уста. Овојпат на Дарси и помогна глувче кое е заљубено во Мел Би. Колку само добар настап беше ова.