Познатиот јутјубер Зак Кинг направи реклама за турската авиокомпанија

Зак Кинг, кој стана познат по „магичните видеа“, направи реклама за безбедност при летање со авион за турската авиокомпанија. Видеото само по себе изобилува со магичните моменти на Зак. Уживајте во видеото.