Ново

Жените нема веќе да носат прслук

Во светот во тренд е „та-та-пешкир“ или народски кажано пешкир кој ги крие градите место прслук. Најверојатно на жените веќе им здодеа од прслуци, па решија да направат нешто во врска со тоа. Добрата страна е што „пешкирот“ нема копчиња и машките кои не се снаоѓаа баш добро со откопчување прслук, сега полесно ќе се снајдат со пешкирот.

Ептен популар