Ново

Каков деген од родител треба да си за да и го направиш ова на ќеркичката?

Некои луѓе дефинитивно не треба да бидат родители. Русин снимил видео како ја вози ќеркичката надвор од прозорот на своето BMW. Работат ли воопшто социјалните служби во Русија!?

Американците не знаат каде е Северна Кореја

Џими Кимел повторно ги насамари Американците. Иако сите се исплашени поради политички причини од Северна Кореја, сепак многумина не ни знаат каде се наоѓа. Погледнете каде на мапа Американците ја бараат Северна Кореја.

Ептен популар