Ново

Американците не знаат каде е Северна Кореја

Џими Кимел повторно ги насамари Американците. Иако сите се исплашени поради политички причини од Северна Кореја, сепак многумина не ни знаат каде се наоѓа. Погледнете каде на мапа Американците ја бараат Северна Кореја.

Ептен популар