Тетовчани ни го обелија образот пред Роналдо

Кој би рекол дека токму тетовчани ќе ни го обелат образот пред Роналдо. Кристијано се пофали дека го пробал тетовскиот специјалитет, тавче гравче и по изгледот на сликата ептен му се допаднал. А ние цело време мислевме дека прво нешто што ќе проба е ајвар.