Не секој човек е способен да чува куче (+18)

Не треба на секој човек да му се дозволи да чува куче, особено не ако не е психички подобен како женава. Што и е проблемот, останува да се прашуваме.

Предупредување: видеото содржи графички материјал од сурово однесување кон куче.