Ново

Зошто пропаѓаат рестораните во Скопје?

Рестораните тврдат дека една од причините зошто имаат мал промет и пропаѓаат е законот за забрана за пушење, но вистината е далеку пострашна. Вистинската причина е луѓе кои одат да си го сликаат јадењето наместо да јадат.

Каде се наоѓа ова прекрасно место?

Вакви прекрасни плажи обично сме навикнати да гледаме на егзотичните места низ светот, но малкумина знаат дека оваа плажа е всушност во Македонија. Местото се вика Сливница, во околината на Долна Преспа.