Ново

Што помисли Никола Груевски во судница?

Поранешниот премиер и лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, денеска се појави во судница за обвиненијата од страна на СЈО. Сите се прашуваа што помисли тој кога седна во судницата. На социјалните мрежи се шерува ова гифче.

*Извор: интернет

Ептен популар