Слеп магионичар успеа да ги измами судиите и да победи

Ричард Тарнер почнал да го губи видот уште од 9 годишна возраст, но за себе не вели дека е слеп него дека поинаку гледа од другите. Не се смета за магионичар, туку техничар за карти. Погледнете го неговиот трик и погодете како го направи.

Ептен популар