Моќна порака зошто кога возите треба да го оставите телефонот

Во последно време луѓето се опседнати со своите телефони. Нонстоп се на социјални мрежи и не ретко не гледаат пред себе кога идат, затоа што погледот им е надоле во телефонот. Епа чим не можеш да идеш и да гледаш во телефон, немој да возиш и да гледаш во телефон.

Ептен популар