Кој е крив за бучавата навечер во Скопје?

Граѓаните упорно се жалат дека моторџиите кои се тркаат и прават шлајфки во ниедно време, се криви за бучавата во Скопје, но убаво е да се види кога и тие ги почитуваат сообраќајните правила. Како моторџикава со кацига, на пример.