Ново

Конор Мекгрегор носи одело против хејтери

Конор Мекгрегор е шампион во ултимејт фајт кој е познат по својот арогантен карактер, особено кога се работи за хејтери и противници. Дури и неговото одело има шара направено од зборовите „еби се“ кои повторно се однесуваат на нив.

По петти пат женско

Мајката им приредила колачиња на децата со цел да им соопшти дека ќе имаат бебе. Инаку имаат 4 ќерки и таткото се моли барем петото да е машко. Реакцијата кога ќе дознае дека е девојче пак е бесценета.

Планинарење по прекрасната Шар Планина

Наши деца, кои си почитуваат пешачење по планини, тргнале на Шар Планина. Стигаат до Црно Езеро, кое е едно од 27 езера на Шар Планина. Видеово е мал пресек од нивното уживање во прекрасната природа. Уживајте.

Hipster Hiking Beach from ilovehikingmacedonia on Vimeo.