Која ви е омилена пцовка?

Испитување во кое 100 луѓе ја кажуваат својата омилена пцовка. Нема човек што не оцул во животот барем еднаш. Дали некој го изнервирал или пак така се погодила ситуацијата, небитно. Која е твојата омилена пцовка?

Ептен популар