Љубов на денот

Александар Дојранлиев успеал да ја улови оваа несекојдневна фотка од внука и баба кои најверојатно се враќаат од работа на поле. Почитувајте и сакајте ги вашите дедо и баба и ценете го времето додека се тука да ви пружат знаење и љубов.

Ептен популар