Ново

Што рекоа познатите за Фчерашни Новости?

Во последната епизода од втората сезона на „Фчерашни Новости“ ќе гледате:

  • ​Анкета: Како граѓаните го доживејаа отворањето на вратите на Собранието
  • Ексклузивно: Нов летен хит на Фчерашни
  • Анализа: Кои се најдобрите коментари за Фчерашни

Екипата го заокружува вториот циклус со оваа епизода и оди на заслужен одмор. Се гледаме од септември.