Еднаш Металика, цел живот Металика

Велат тој што еднаш ги слушнал Металика, никогаш не престанал да ги слуша. Дедово си иде накај дома со кола, кога на радио почнува песна од Металика. Со ваков дедо возењето е хеви метал.

Ептен популар