Ново

Скопјани се тепаат на сред булевар

Скопјани се тепаат нa булевар Србија сред сообраќај. Која е причината, не се знае, освен дека едниот проба со кола да ја удри колата на другиот скопјанец, по што овој се пушти по него пешки додека траеше гужвата на семафор.

Ептен популар