Идентични близнаци направија невидено магично шоу

На „Америка има талент“ за првпат се појавија идентични близнаци од Франција кои сакаат да бидат магионичари, иако нивните родители се противат на тоа. Нивниот настап беше пречекан со овации, како од публиката така и од жирито.

Ептен популар