Вакво видео не се гледа секој ден

Ај што чесна сестра знае да жонглира, ама кога ќе видиш дека си подава со цајкан, вакво нешто дефинитивно не се гледа секој ден. Фудбалот дефинитивно знае да ги обедини сите луѓе.

Ептен популар