Ново

Што прави Кузман Статива пред СЈО?

Втората сезона на „Фчерашни новости“ е пред самиот крај. Последната епизода на најгледаната забавна емисија ќе може да ја погледнете оваа недела, во 19:10 часот на „Телма“.
Дотогаш, епизодата 29 веќе може да се погледне и на „Јутјуб“. А во неа:
• Eкипата на Фчерашни открива: Како помина првата седница на новата Влада?
• Што прават Фчерашни пред СЈО?
• За која тема се крена најмногу галама минатата недела?
• Уредниците прашуваат – политички експерт одговара!

Ептен популар