Ново

Фчерашни Новости открива што прават граѓаните пред СЈО

Фчерашни новости“ и оваа недела ќе ве дружат на „Телма“. Еве што ќе гледате во епизодата 29 од втората сезона на најгледаната забавна емисија во македонскиот етер:

· Фчерашни пред СЈО: Што прави таму група на граѓани?

· Фчерашни упаѓаат во Влада откако оградата е тргната

· Ќе ги гледаме Јована и Петар, за Лешник не е баш сигурно

Она што е сигурно е дека „Фчерашни новости“ инеделава може да ги гледате во 19:10 часот на „Телма“. Останете така!

Ептен популар