Македонски војници во новиот филм на Бред Пит

Во најновиот филм на Бред Пит „War machine“, чија тематика е војната во Авганистан, режисерот одвоил простор и за македонските војници кои се на мисија во Авганистан.

За жал освен кадаров, немаме подетални информации.

Ептен популар