Ново

Путин ја свири македонско девојче во Пекинг

Претседателот на Русија, Владимир Путин, е на службена посета во Пекинг. На прошетка низ хотелот виде еден клавир и на изненадување на сите почна да свири една македонска песна. Дали на овој начин ја искажува поддршката за Македонија, останува да се прашуваме.

Ептен популар