Ново

Македонија ограбена на Евровизија?

Втората евровизиска вечер заврши. Имавме одличен настап, но не успеавме да влеземе во финале. На твитер не стивнуваат коментарите дека бевме „ограбени“ од можноста за настап во финале.

Нејсе, Евровизија е само забава. Екипата на Паника.бе и честита на Јана за веридбата и нормално приновата која ја чека.