Најјезивото видео што ќе го видите денеска

42 годишната Селви сред ноќ ја разбудило некакво чешање во носот. Утрото одма отишла на лекар, а лекарите се вчудоневидиле кога во носот и нашле лебарка. Лебарката и се протнала преку носната шуплина се до сонусите. И што е уште пострашно, сеуште била жива. Доколку Селви не отишла на лекар, лебарката гарант ќе умрела и ќе и причинила инфекција во предниот дел на мозокот.