Македонци во Берлин се испотепале за време на Божиќ

Македонски иселеници во Берлин се испотепале на забава по повод Божиќ. Експертите велат дека тепачката била поради политика, односно едните биле за вмро, а другите за сдсм. Во тепачката има настрадано дури и жени.

Ептен популар