Ново

Како изреагира Македонија Пат на вториот снег (видео)

Многумина ги критикуваат Македонија Пат дека не изреагираа добро на првиот снег кој падна оваа зима, како и на одмрзнувањето на улиците. Овојпат тие не дозволија да бидат изненадени, па одма кога започна да паѓа и вториот снег, се пуштија во расчистување на истиот по пат на фрлање сол и песок. Нашата редакција дојде до ексклузивно видео од тој момент.

embed youtube

Најстрашната средба со ајкула

Еден нуркач ја имал најстрашната средба со ајкула за време на своето нуркање. Ајкулата го нападнала без никаква провокација од негова страна. Среќа што имал харпунг со него, инаку тешко да излезеше од ситуацијата жив.

Американците не знаат кој победил во граѓанската војна

Нема ништо полошо од тоа да не си ја знаеш историјата. Марк Дајс на младите американци (милениумците) им поставува прашање од историјата, „кој победил во граѓанската војна“. Одговорите се баш американски.

Ептен популар