Ново

Најстрашната средба со ајкула

Еден нуркач ја имал најстрашната средба со ајкула за време на своето нуркање. Ајкулата го нападнала без никаква провокација од негова страна. Среќа што имал харпунг со него, инаку тешко да излезеше од ситуацијата жив.

Американците не знаат кој победил во граѓанската војна

Нема ништо полошо од тоа да не си ја знаеш историјата. Марк Дајс на младите американци (милениумците) им поставува прашање од историјата, „кој победил во граѓанската војна“. Одговорите се баш американски.

Ептен популар