Ново

Американците не знаат кој победил во граѓанската војна

Нема ништо полошо од тоа да не си ја знаеш историјата. Марк Дајс на младите американци (милениумците) им поставува прашање од историјата, „кој победил во граѓанската војна“. Одговорите се баш американски.

Кога мајка ти ќе ти фати сеир

И Канада има проблеми со замрзнатите тротоари. Ќерката тргнува да си оди од кај нејзините, но никако не може да влезе во кола од мразот на тротоарот. Татко и доаѓа на помош, а мајката си фаќа сеир и се смее на цел глас.

Ептен популар