Ново

Кога мајка ти ќе ти фати сеир

И Канада има проблеми со замрзнатите тротоари. Ќерката тргнува да си оди од кај нејзините, но никако не може да влезе во кола од мразот на тротоарот. Татко и доаѓа на помош, а мајката си фаќа сеир и се смее на цел глас.

Ептен популар