Ново

Како изгледа подземна нуклеарна експлозија

Atom Central објави видео од тоа како изгледа кога кога ќе се случи нуклеарна експлозија под земја. Ако ова се дешава под земја, може да замислиш што ќе се деси над земја.

Њујорчани се соблекоа по гаќи сред зима

Њујорчани имаат некоја традиција во која се соблекуваат по гаќи и така се шетаат низ метрото. Дури ни ниските температури и снегот не ги премисли во својата идеја. Би направил вакво нешто кај нас, ако имавме метро де?

Ептен популар