Ново

Што ќе гледаме во првата епизода од Фчерашни Новости за 2017 година

Фчерашни Новости ја започнуваат годината со вклучување во новогодишниот виенски концерт од вчера. Воедно политичарите ќе може да видат како ќе им бидат наклонети ѕвездите оваа година, а дедо Мраз поради обврските не можеше да биде специјален гостин во студиото на фчерашни, но затоа го прати својот потпарол Миле Паника. Погледнете ја најавата за првата епизода од новата 2017 година.

Ептен популар