Како Мила Кунис го бранеше Џастин Тимберлејк од недолични новинари

На промоција на филмот „Friends with benefits“ во Русија, новинарка му постави недолично прашање на Џастин Тимберлејк. Мила Кунис, неговата колешка со украинско потекло, не дозволи Џастин да одговори, па таа ја спушти новинарката во негово име.

 

Ептен популар