Ново

Македонија на почетокот и крајот на 2016

Ако Македонија беше човек, еве како ќе изгледаше на почетокот, а како изгледа на крајот на 2016 година.

*Извор: Фчерашни

Како изгледа вторник во Јапонија

Ако мислите дека само кај нас се прават гужви по јавниот сообраќај, се лажете. Во Јапонија е далеку полошо. Додуша таму има и платени редари кои ги буткаат луѓето да ги собере во метрото. Ова е можеби главната причина зошто Јапонците не се возат со метро кога се тазе најадени.

Ептен популар