Ново

Зоран Заев се појави во штабот на ВМРО ДПМНЕ

Еден наш читател забележал еден несекојдневен детал во врска со новиот штаб на ВМРО ДПМНЕ. На порцеланскиот под во една од просториите се испишани иницијалите на Зоран Заев. Тоа може да се види и од гифчето.

Што ќе се случи ако ставиш сув мраз во кока кола?

Ако ставиш обичен мраз во кока кола, нема да се деси ништо специјално, освен тоа дека ќе ти се олади кока колата. Но ако ставиш сув мраз, е сосема друга приказна. Изгледа сувиот мраз и кока колата не се трпат баш многу.

Ептен популар