Ново

Доналд Трамп ќе го реши проблемот со Грција?

На социјалната мрежа твитер се појави изјава од Доналд Трамп во која тој вели дека сака да им врати на велешките тинејџери кои допринеле за неговата победа во Америка со тоа што ќе го реши проблемот со Грција. Само напред Трампе.

Google измисли апликација за скенирање стари фотографии

Сигурно дома некаде имате затурено стари фотографии кои сакате да ги имате во дигитална форма. Google измисли апликација која го прави тоа за вас, без да треба да ја сликата фотката со телефонот, туку само ја скенирате. На овој начин  доколку старите испринтани фотографии избледат, секогаш ќе си ја имате дигиталната верзија на истите. Бравос Google.

Ептен популар