Како да станеш црнец без операција

Руските научници нашле техника како да станеш црнец без притоа да подлегнеш на било каков третман за пигментација на кожата. Под руските научници подразбираме автомеханичари. Техниката погледнете ја во видеото.

Желката што го имитираше Овен Вилсон

Познатиот американски глумец, Овен Вилсон, има една изрека која ја користи во секој негов филм. Желкава решила да ја изимитира таа изрека и тоа го прави одлично. Шо знаеш, може во некој нареден филм ќе глуми место Овен.

Ептен популар