Ново

Доналд Трамп им се заблагодари на Велешани

По победата на претседателските избори во Америка, Доналд Трамп им се заблагодари на Велешани за поддршката без која немаше да го постигне тоа што го постигна.

Воедно Доналд Трамп го направи знакот на Македонците со што уште еднаш докажа дека не поштуе.

Ептен популар